tisdag 18 januari 2011

Hej säsong två!

Det blev ett lite annat upplägg sexdagarskörningen än det var tänkt från början. Kunden hade ingen lust att ge lunchbudet förrådsnyckeln så lunchbudet gav kunden ett lås istället. Kunden låste fast sitt renoveringsobjekt i ett räcke i Vasastan och lunchbudet plockade upp cykeln på lunchen och tog den till HQ. Nästkommande fem luncher kommer lunchbudet vårrenovera cykeln. Den har inte rullat på många år enligt kunden. En fin gammal Mercier med Reynolds 531 rör i ramen. Givetvis bestyckad med tubdäck. Kunden envisas med att betala för körningen men lunchbudet är benhårt gratis.

Vad passar bättre än att sparka igång säsong med två körningar på samma lunchpass? Sagt och gjort, lunchbudet växlade upp och levererade två blankförzinkade M12 flänsmuttrar utan räfflor. Cykelrelaterat? Jajjamensan! Denna körning var en rättning på en tidigare misslyckad körning. Den gången var det en M12 skruv som var beställd. Det visade sig att lunchbudet levererade en M10 den gången. Lunchbudet har "100% nöjd-kund-garanti" så den här gången slängde lunchbudet ner en extra mutter i leveransen. Lunchbudet passade på att låna en film som var utplacerad i leveransboxen.

Två körningar på samma lunch innebär att det inte finns tid för lunch. Lunchbudet tog ett grönt äpple ur fruktkorgen på ordinarie jobbet efter körningarna och sjönk ner i gamställning vid tangentbordet. En kaffe slank ner också. 

3 kommentarer:

  1. @kakan: Självklart! Det är bara att skriva in en beställning i kommentarsfältet.

    SvaraRadera
  2. Vi väntar förväntansfullt på en update...

    SvaraRadera